الکل و مضرات آن
آیا این نشاط و آگاهى که حاصل میشود جز لذّت موقتى و زودگذر میباشد ؟ آیا قوائى را که شخص معتاد در خود حس میکند الکل مى بخشد ؟ جواب منفى است پس این قوا از کجاست ؟ البته آن نیرو همان قواى مخزونه در وجود است که الکل آن را از جاى خود حرکت داده و در تمام بدن منتشر میکند و درجه قوا را بالا میبرد و در نتیجه نیروهاى بیهوده مصرف میشود پس خلاصه این شد که الکل مبتلایان را وادار به اسراف کردن قواى درونى میکند نه اینکه ایجاد قواى تازه اى بنماید و از طرفى جاى تردید نیست که این بکار بستن بیهوده ى نیرو جز ناتوانى ثمرى ندارد بلکه چند صباحى نمى گذرد که انسان فاقد آن قوا خواهد شد . اگر اندکى دقّت و مطالعه در زندگى معتادین نمائید خواهید فهمید که عواطف را جبلى انسان میباشد شخص معتاد زیر پا گذارده و لگد کوب مى کند.
آرى روح و انسانیّّت را شخص معتاد از خود دور کرده و عمل به واجبات فردى و اجتماعى را از خاطر زدوده و نه بیاد پدر و مادر و نه متوجه زن و فرزند است . از همه گسسته و تنها به مشروبات الکلى پیوسته از اینها گذشته زمانیکه روزگار به آنها سخت گرفت و نتوانستند از مال خود مشروبى تهیه کنند بناچار دست تعدى دراز کرده و خیانت و سرقت و حقه بازى و کلک و غارت و چپاول و غصب و جیب برى و غیرو را مرتکب مى شوند .
معتادین در راه تحصیل مشروبات الکلى از هیچگونه جنایتى روگردان نمى باشند و نظر شومشان تنها رسیدن به هدف نامقدس خود مى باشند .
توجه: برای دریافت رمز مقالات باید به عضویت دهکده خاله فر درآمده باشید.